HERKESE MERHABALAR

Üniversitemizde “Yaratıcı Drama” ile ilgili çalışmaları tüm paydaşlarımıza bilimsel ve alana özgü kurallar çerçevesinde eşit ve ulaşılabilir bir şekilde sunmak amacıyla YTÜ SOSYOPARK bünyesinde başlattığımız projemizin tatlı bir telaş içerisinde hazırlıklarını sürdürürken içinde bunduğumuz mevcut durum sebebiyle ne yazık ki biraz ağırdan almak zorunda kaldık.

Fakat yine de her geçen günün öğrencilerimiz, mezunlarımız, akademik ve idari tüm personelimiz açısından öneminin farkında olarak program çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hazırladığımız programları yavaş yavaş web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda duyurmaya başlayacağız. Bununla birlikte tekrar bir araya geldiğimizde uygulamalara yönelik hazırlıklarımız da tamamlanmış olacak. Atölyelerimizde bir araya geleceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu süre zarfında yaratıcı drama ile ilgili her konuda bizimle irtibata geçebilirsiniz. Tüm paydaşlarımızın çalışma grubumuz ile ilgili bilgi taleplerini, istek, düşünce ve önerilerini bekliyoruz. Bize drama@yildiz.edu.tr e-posta adresinden ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte sosyal medya hesaplarımız aracılığı ile de iletişimde kalalım.

Yıldız Teknik Üniversitesi ailesine sağlıklı günler dileklerimizle…